70 jaar ervaring

Wij ontwerpen, bouwen en installeren filtersystemen sinds 1949.

 
About_Modesta_Banner_3_Modesta_Trade_Moulidngs_2018_Project_04_Outside_NC2_2314_HR.jpg
About_Modesta_Web_2_LR_Project_03_Inside_NC1_3112_HR.jpg

Over Modesta

Dankzij ruim 70 jaar ervaring in agro, hout en recycling heeft ons familiebedrijf industrie-geoptimaliseerde machines weten te ontwikkelen. Onze innovatieve ontwerpen bieden kwaliteitsoplossingen voor industriële stofafzuiging. Sleutelfactoren daarbij zijn ongeëvenaarde duurzaamheid, een hoog rendement en lage operationele kosten.

About-Modesta-Our-Legacy-history_modesta-15.jpg

Onze Geschiedenis

Onze geschiedenis gaat terug tot 1949, toen we begonnen met het drogen van agro producten door middel van warmte en lucht. Inmiddels, drie Modesta generaties verder, zijn wij uitgegroeid tot specialisten in stofafzuiging voor de agro, houtbewerking en recyclingindustrie. In 2019 vieren we ons 70-jarige jubileum!

modesta-partners-export.png

Samenwerkingen & Certificeringen

Wij werken met verschillende partners over de hele wereld en in verschillende sectoren. Voor de agro sector werken we nauw samen met de om complete fabrieken te realiseren. Voor stofafzuiging in houtbewerking werken we samen met lokale installatiebedrijven zoals DETA Group (in België) en Extraction Solutions (Verenigd Koninkrijk) om ervoor te zorgen dat projecten zo snel mogelijk en binnen het budget worden voltooid. Bij recycling werken we samen met Nihot, een marktleider in de levering van afvalscheidingstechnologieën.

Onze installaties voldoen aan de lokale vereisten, evenals de CE-, ATEX- en NFPA-regelgeving. Dankzij onze QEX-keurmerkcertificering weet u zeker dat u aan alle veiligheidseisen voldoet.