Onderdruk, voorsorteren of complete stofbeheersing?

De slimme oplossingen van Modesta houden uw recyclingsfabriek schoon, gezond en veilig voor non-stop prestaties. Wij helpen u om een betrouwbare recyclingpartner te zijn!

 
Recycling_Banner_iStock-684454790.jpg

ECO-Systeem

In plaats van altijd uw filtersysteem op volle toeren te laten draaien, schakelt ons ingebouwde eco systeem automatisch in wat u nodig hebt om energie-efficiëntie en duurzaamheid te garanderen. 

Stofafzuiging

Onze ketting- en sluisfilters zorgen voor non-stop prestaties en maken efficiënt gebruik van de energie. Wij zorgen voor het complete project inclusief het aanleggen van het leidingwerk.

Gezondheid & Veiligheid

Onze installaties voldoen aan de lokale vereisten, evenals de CE-, ATEX- en NFPA-regelgeving. Dankzij onze QEX-keurmerkcertificering weet u zeker dat u aan alle veiligheidseisen voldoet.

 

Oplossingen

 
 

Hoe wij werken

Aangenaam om Kennis te Maken!

Laten we uw ambities bespreken en hoe we u kunnen helpen om geen stilstaand in uw fabriek te hebben, uw productiviteit te maximaliseren en de fabriek schoon, gezond en veilig te houden.

Interne Engineering & Planning

Laten we samen met Nihot uw ambities bespreken en hoe we u kunnen helpen om geen stilstaand in uw recyclingfabriek te hebben, uw productiviteit te maximaliseren en de fabriek schoon, gezond en veilig te houden.

Flexibele Productie in Eigen Beheer

Alle mechanica, elektronica en software worden in Nederland geassembleerd en getest, dat zorgt voor snelle installatie in uw fabriek.

Snelle Installatie & Onderhoudsplanning

Na grondige controles wordt alles vervoerd voor een snelle installatie. We plannen het zo dat u minimale stilstaand ervaart. Pas wanneer het systeem volledig draait en alle partijen tevreden zijn, vertrekken we.

 

WAAROM MODESTA?

Hoe klanten en partners ons tot nu toe hebben ervaren ...

Slimme Modulaire Installaties

Al onze filtersystemen worden volledig geassembleerd aangeleverd. Daardoor kunnen de installaties zeer snel in bedrijf worden gesteld door onze ervaren monteurs en onze lokale partners.

Flexibele Productie in Eigen Beheer

Wij leveren meerdere standaardfiltersystemen, van compacte oplossingen tot systemen met hoge capaciteit. Ons familiebedrijf ontwerpt en bouwt alle installaties in onze fabriek in Nederland.

Servicegerichte Experts

Na de assemblage en de testfase in onze fabriek wordt de installatie of de nieuwe uitbreiding bij u op locatie gemonteerd. U kunt altijd rekenen op ons netwerk van verkoop,  installatie en serviceteams.