Windzifting of volledige stofafzuiging?

De slimme oplossingen van Modesta houden uw agro fabriek schoon, gezond en veilig voor non-stop prestaties. Wij helpen u met het integreren van afvalbeheer in uw fabriek!

 
Agri_Banner_3_Modesta_Hoza_NC2_1166.jpg

ECO-Systeem

In plaats van altijd uw filtersysteem op volle toeren te laten draaien, schakelt ons ingebouwde eco systeem automatisch in wat u nodig hebt om energie-efficiëntie en duurzaamheid te garanderen. 

Windzifting

Windzifting verwijdert stof en losse afvalstoffen en zorgt tegelijkertijd voor een reinigend effect op uw agro product. Modesta integreert windzifting en transportoplossingen in uw agro fabriek.

Afvalbeheer

Bij het ontwerpen van uw fabriek wordt standaard afvalbeheer door ons geïntegreerd. Wij helpen u met de juiste afvalverwerking en maken u daarmee een duurzamere zakenpartner!

 

Oplossingen

 

 

 Download uw brochure

 
 
Modesta_Agri_Brochure_test_shadow_grey.png
 
 
 

Hoe wij werken

Aangenaam om Kennis te Maken!

Laten we uw ambities bespreken en hoe we u kunnen helpen om geen stilstaand in uw fabriek te hebben, uw productiviteit te maximaliseren en de fabriek schoon, gezond en veilig te houden.

Interne Engineering & Planning

Onze aanpak is het verzorgen van de totale fabrieksontwikkeling in nauwe samenwerking met de leden van Onion Tech Alliance. We kunnen snel afspreken, flexibel tekenen en berekenen tot het grotere geheel compleet en volkomen logisch is.

Flexibele Productie in Eigen Beheer

Alle mechanica, elektronica en software worden in Nederland geassembleerd en getest, dat zorgt voor snelle installatie in uw fabriek.

Snelle Installatie & Onderhoudsplanning

Na grondige controles wordt alles vervoerd voor een snelle installatie. We plannen het zo dat u minimale stilstaand ervaart. Pas wanneer het systeem volledig draait en alle partijen tevreden zijn, vertrekken we.

 

WAAROM MODESTA?

Hoe klanten en partners ons tot nu toe hebben ervaren ...

Slimme Modulaire Installaties

Al onze filtersystemen worden volledig geassembleerd aangeleverd. Daardoor kunnen de installaties zeer snel in bedrijf worden gesteld door onze ervaren monteurs en onze lokale partners.

Flexibele Productie in Eigen Beheer

Wij leveren meerdere standaardfiltersystemen, van compacte oplossingen tot systemen met hoge capaciteit. Ons familiebedrijf ontwerpt en bouwt alle installaties in onze fabriek in Nederland.

Servicegerichte Experts

Na de assemblage en de testfase in onze fabriek wordt de installatie of de nieuwe uitbreiding bij u op locatie gemonteerd. U kunt altijd rekenen op ons netwerk van verkoop,  installatie en serviceteams.