Projec_Block_Modesta_Hermes_nc1_2314.jpg

“Zonder afzuiging ben je nergens”

Geert Hermes houdt zijn timmerfabriek in Nistelrode al veertien jaar schoon met een kettingfilter van Modesta.

70 JAAR ERVARING

Betrouwbare stofafzuiging voor non-stop prestaties

Betrouwbaarheid is essentieel bij het verwerken van agro, hout of recyclingproducten. De slimme luchtfilters van Modesta houden uw fabriek schoon, gezond  en veilig voor non-stop prestaties. Met 70 jaar ervaring in modulaire stofafzuiging helpen we u graag uw productiviteit te maximaliseren.

 Expertisegebieden

 

 

De Geschiedenis van Modesta

Onze geschiedenis gaat terug tot 1949, toen we begonnen met het drogen van agro producten door middel van warmte en lucht. Inmiddels, drie Modesta generaties verder, zijn wij uitgegroeid tot specialisten in stofafzuiging voor de agro, houtbewerking en recyclingindustrie. In 2019 vieren we ons 70-jarige jubileum!

Modesta_History.png

WAAROM MODESTA?

Hoe klanten en partners ons tot nu toe hebben ervaren ...

Slimme Modulaire Installaties

Al onze filtersystemen worden volledig geassembleerd aangeleverd. Daardoor kunnen de installaties zeer snel in bedrijf worden gesteld door onze ervaren monteurs en onze lokale partners.

Flexibele Productie in Eigen Beheer

Wij leveren meerdere standaardfiltersystemen, van compacte oplossingen tot systemen met hoge capaciteit. Ons familiebedrijf ontwerpt en bouwt alle installaties in onze fabriek in Nederland.

Servicegerichte Experts

Na de assemblage en de testfase in onze fabriek wordt de installatie of de nieuwe uitbreiding bij u op locatie gemonteerd. U kunt altijd rekenen op ons netwerk van verkoop,  installatie en serviceteams.