Monteurs gezocht!

 

 
 

Dankzij ruim 60 jaar ervaring in agro, hout en recycling heeft ons familiebedrijf industrie-geoptimaliseerde machines weten te ontwikkelen. Onze innovatieve ontwerpen bieden kwaliteitsoplossingen voor industriële stofafzuiging. Sleutelfactoren daarbij zijn ongeëvenaarde duurzaamheid, een hoog rendement en lage operationele kosten.

Door onze groei zijn we opzoek naar de volgende collega’s:

Service Monteur (buitendienst)

Als Service Monteur ben je onderweg in binnen- en buitenland om de diverse installaties te onderhouden en revisie-werkzaamheden uit te voeren. Je hebt een service bus tot je beschikking en hebt veel contact met klanten. Je bent ook het aanspreek punt voor de klant om bijvoorbeeld verbeterpunten of onderdelen die vervangen moeten worden te constateren.

Project Monteur (buitendienst)

Als Project Monteur ben je onderweg in binnen en buitenland om de diverse installaties te installeren, monteren en op te leveren. Vaak zijn dit langere trajecten maar het komt ook voor dat het om een simpele aanpassing gaat in bijvoorbeeld een leidingsysteem. Je heb een bus ter beschikking en bent veel onderweg. Het kan voorkomen dat je bijvoorbeeld een week of 2 in de Verenigde Staten zit om daar een project te installeren.

Meer informatie en solliciteren

Voor elk van de bovenstaande functies geldt dat je ingeschaald wordt conform CAO Metaal en Techniek. Overwerk, reisuren, overnachtingen buitenshuis en vlieguren worden voor alle functies vergoed.

Wil je meer informatie over bovenstaande functies? Neem contact op met ons secretariaat via telefoon +31 341 371 010. Enthousiast geworden over één van de functies? Laat ons weten of je interesse hebt!

 
Modesta Filters