Investeren in de toekomst met Baker & Murakami

 

Baker & Murakami Produce Company teelt, verpakt en verscheept uien over de gehele Verenigde Staten. Het bedrijf is de grootste uienexporteur in Idaho en Oost-Oregon en een van de grootste exporteurs van de VS. Met hulp van Eqraft en de andere OTA-leden produceert het bedrijf nu vanuit zijn nieuwe fabriek, die helemaal klaar is voor de toekomst.

Chief Operating Officer Cameron Skeen legde voor het eerst contact met Eqraft op de Fruit Logistica-beurs in 2015. Het concept van de “Onion Tech Alliance” sprak hem erg aan, dus besloot hij Eqraft te bezoeken in Nederland om wat referentieprojecten te zien. “Het viel me op dat Nederland voorliep wat betreft automatisering. Dat was echt een eye opener voor me.” Wat Cameron overtuigde om met OTA samen te werken, was de manier waarop de OTA leden samenwerken met de klant om de beste resultaten te behalen.

 
 
Er waren wat uitdagingen, maar uiteindelijk kwamen we samen tot een oplossing
— Cameron Skeen, Baker & Murakami Produce Company

Er waren wat uitdagingen gedurende het bouwproces, maar uiteindelijk kwamen Baker & Murakami, Eqraft en de andere OTA-leden samen tot een oplossing. Cameron is erg tevreden met het eindresultaat: “Met onze nieuwe fabriek besparen we nu al de helft op arbeid en we zijn nog steeds aan het verbeteren.”

Meer weten over onze filtersystemen?

 
Modesta FiltersAgro